Batterier

OPTIMA BATTERIER
- 100% underhållsfritt - inget behov av vatten
- Låg självurladdning - behåller full styrka över 1 år utan laddning
- Lång livslängd - upp till 3 gånger längre än "vanliga" blybatterier
- Inget läckage - inte ens om höljet skulle gå sönder
- Extrem kapacitet - det absolut kraftigaste batteriet på marknaden

Nu har du inte bara möjligheten att köpa Optima batterier och laddare av oss, du gör det även till ett oslagbart pris.

Vi har fullt sortiment av Optimas produkter för omgående leverans, och har du inte möjlighet att hämta det hos oss, så skickar vi det till dej.

Köper du ett Redtop eller Yellowtop av oss så får du modellen med USA-polerna utan extra kostnad (dubbla poler är inte fel när man ska koppla in extrautrustning).

OBS! Kostnaden för aktuellt blytillägg (råvarutillägg) tillkommer alltid på angivna priser. Kontakta oss för dagsaktuellt blytillägg.
 
Optima Red Top

Det här är batteriet för dej som vill ha det optimala startbatteriet, det har under många år varit favoriten hos bl.a. jordbruket, en arbetsplats där maskinerna måste starta i alla väder, men även om du inte har en dieselmotor som legat i frysfacket i en månad, så är det ju rätt skönt att veta att du har ett batteri som inte sviker dej när det verkligen gäller.

Optima RED TOP finns i två storlekar, där det stora lämnar smått otroliga 815CCA, och det lilla 730CCA (CCA=Cold Cranking Ampere).

VÅRT NETTOPRIS inkl moms
Lilla Optima Red Top: 1 975 kr
Stora Optima Red Top: 2 150kr
 
Optima Yellow Top

Vill du kunna slösa med strömmen utan att för den skull förstöra batteriet?

Då är det här batteriet det enda rätta! För att kunna använda winchen, kanske även när mörkret fallit, eller om ljudanläggningen drar mer ström än generatorn orkar ladda, så behöver du ett "djupcyklingsbatteri" som klarar snabba och kraftiga urladdningar, för att sedan snabbt komma upp i full styrka igen.

OPTIMA YELLOW TOP är byggt för att klara dessa förhållanden, utan att för den skull ge avkall på starteffekten, eller vad sägs om imponerande 690CCA.

VÅRT NETTOPRIS inkl moms
Optima Yellow Top: 2 650 kr
 
OBS! Batterierna får aldrig laddas ur helt. Understiger voltstyrkan 11,5 Volt kan batteriet skadas permanent. Detta är inget som garantin täcker.
Vi reserverar oss för plötsliga prisförändringar.